Rubriky
Domácí Mládež Turnaje

Pohár DDM v listopadu

Listopadový díl seriálu mládežnických rapid turnajů „O putovní pohár DDM“ zaznamenal start 15ti hráčů. Vítězem se opět stal Filip Dvořáček, který při neúčasti Lukáše Osoucha těžko hledá konkurenci. Druhý skončil Michal Vašíček z Jevíčka a třetí Filip Páral z Kunštátu. Prvenství v mladší kategorii získal celkově sedmý Martin Borýsek.

Tentokrát bez problémů

Listopadový turnaj proběhl bez komplikací. Celkem se zúčastnilo 15 hráčů z Kunštátu, Jevíčka a Boskovic. Losovací program fungoval bez problémů a hráče v průběhu turnaje hladce uvolňoval i přijímal. Snad je to začátek dlouhé a úspěšné série.

Celkovým vítězem se dle očekávání stal domácí Filip Dvořáček, když zvítězil ve všech 5ti partiích. Druhý skončil čtyřbodový Michal Vašíček z Jevíčka a stupně vítězů doplnil Filip Páral z Kunštátu. Všechny tři zúčastněné kluby tak měly v elitní trojici svého zástupce. Zmínění hráči představují také vítěze starší kategorie. Z mladších hráčů se nejlépe umístil Martin Borýsek z Jevíčka. Po úvodní krátké rošádě získal v závěru všechny tři body a vyšplhal až na celkové osmé místo. Druhé místo v mladší kategorii obsadil Mikuláš Žédek z Boskovic, třetí Tadeáš Košťál z Jevíčka.

Pohárové pořadí

Na putovní pohár si může pomalu začít myslet Filip Dvořáček. Započítávají se čtyři nejlepší výsledky a Filip má na kontě už tři vítězství, včetně „bonusového“ z „Pohárku TOPNET“. Druhé místo drží Michal Vašíček z Jevíčka, který díky druhému místu na listopadovém turnaji zvýšil svůj náskok před pronásledovateli.

Odkazy

[ratings]