Rubriky
Domácí Mládež Turnaje

Poprvé v DDM

Druhý turnaj seriálu „O putovní pohár DDM“ proběhl za účasti 17 hráčů. Celkovým vítězem se stal Lukáš Osouch, zástupce domácího klubu Makkabi Boskovice. Druhé místo (první v mladší kategorii) obsadil Martin Borýsek z Jevíčka a třetí Ondřej Doležel z ŠK Kunštát.

Úspěšný začátek

Turnaj tentokrát proběhl v náhradních prostorách, velký sál mimořádně obsadili stolní tenisté. Náhradní místnost byla sice poněkud těsná, ale nakonec se do ní vešli jak hráči, tak trenérský a rodičovský doprovod. V každém případě, za měsíc již bude sál náš!


V centru dění
(zdroj: DDM Boskovice)

Hlavním favoritem byl jednoznačně celkový vítěz prvního ročníku seriálu – Lukáš Osouch. Poslední dobou však hraje poměrně zřídka a bylo proto velkou otázkou, jakou formu si do turnaje  přinesl. Očekávaný byl zejména jeho souboj s Richardem Hanuškou, který se v poslední době výrazně zlepšil a v budoucnu by mohl v turnaji zastoupit místo „odrostlého“ Filipa Dvořáčka.

Starší kategorie

Lukáš roli favorita nakonec potvrdil. Uhrál 4,5 bodu z pěti a skončil na samostatném prvním místě. Půl bodu za remízu ztratil pouze v opatrném souboji s Richardem. Lukáš tak získal i první místo v kategorii starších (nar. 2000 a st.). Richard měl po remíze dobře nakročeno, ale nakonec zakopl v partii s Petrem Kozelkem a obsadil až páté místo. Na stříbro ve starší kategorii to však stačilo. Bronz získal Václav Nevyhoštěný, celkově šestý hráč konečného pořadí.


Kontrola losu v plném proudu
(zdroj: DDM Boskovice)

Mladší kategorie

Mladší kategorii ovládl Martin Borýsek z Jevíčka. Celkově obsadil vynikající druhé místo! Celkově třetí a druhý v kategorii skončil Ondřej Doležel (ŠK Kunštát). Třetí místo v kategorii obsadil Petr Kozelek (Jevíčko).


Nejlepší trojice v mladší kategorii
(zdroj: DDM Boskovice)

Průběžné pořadí seriálu

[table id=7/]

Odkazy