Rubriky
Domácí Mládež Turnaje

Oddílový přebor

Do oddílového přeboru ve vážných partiích se zapojilo celkem 14 hráčů, což je zhruba polovina všech registrovaných členů klubu!  Ve vyrovnaném startovním poli s průměrným ratingem „elistů“ 1582 je nejsilnějším hráčem Pavel Hubený (1825). 

Aktuality (10.3)

Dnešním dnem bylo zakončeno 45 partií (celkem 91). Turnaj se ocitl ve své polovině a průběžná tabulka začíná hráče pomalu rozdělovat. Na vítězství  může stále pomýšlet první šestice hráčů, snad jen s výjimkou Tomáše Marcikána. Ten zatím ztratil tři body a těsné průběžné čtvrté místo mu patří zejména díky vysokému počtu odehraných partií. Jediným stoprocentním hráčem je stále Ladislav Petr, který má však pouhé čtyři odehrané partie.

V průběžném pořadí prozatím vede Milan Boháček (7 z 8), těsně pronásledovaný Ladislavem Konečným (6,5/8).

Informace k turnaji

Hraje se tempem 2×60 minut bez přídavku (nejkratší vážné tempo), systémem „každý s každým“. Výsledky budou započteny na LOK ČR k 5.5.2011. Oficiálním hracím dnem je čtvrtek od 19:00. Po individuální domluvě je možné partii odehrát i mimo stanovený termín. Hlavním rozhodčím je Milan Boháček.

Celkem se do přeboru zapojilo 14 hráčů z nichž 11 má platný národní rating. Jedná se tedy o uzavřený turnaj, kde více než polovina účastníků má platný rating a do výpočtu změn v ratingu tak budou započteny i výsledky proti hráčům bez platného ratingu!

Aktualizované výsledky naleznete na stránkách Chess-Results.com.

3 reakce na „Oddílový přebor“

Případné dotazy k přeboru směřujte do této diskuze 😉

No super – Boskovice mají nový stránky. Jsem zvědav jak budou vypadat až budou dokončeny a kompletní. Hodne zdaru do práce 😉

Díky, já sám jsem zvědav 😉

Komentáře nejsou povoleny.