Rubriky
Domácí Mládež Turnaje

V září turnajové hody!

Těšíte se na září a boskovický bleskový turnaj? Chcete vědět, jaké novinky náš klub pro letošní ročník připravuje? Vězte, že novinek bude víc než dost! Třináctý ročník turnaje „O putovní pohár Makkabi“, hraný jako otevřený přebor JmŠS v bleskovém šachu, se uskuteční v neděli 11.9.2011. Osvědčený švýcarský systém na 15 kol se nezmění, stejně jako startovné ve výši 100 Kč (pro hráče přihlášené do 9.9.2011). Novinkou je bezplatný start pro hráče s titulem GM a IM, pro které bude v případě zájmu zajištěno i bezplatné ubytování.

Propozice (pdf)

Největší zářijovou novinkou však bezesporu bude sobotní program. Den před hlavním bleskovým turnajem se uskuteční okresní rapid turnaj „O putovní pohár TOPNET“ a souběžně také mládežnický „Pohárek TOPNET“, hraný jako úvodní turnaj série „O putovní pohár DDM“.

„O putovní pohár TOPNET“ je plánován jako tradiční rapid turnaj (9 kol, 2×15 minut), uzavřený (výjimku dostane doprovod mládežnické výpravy) pro okres Blansko. Současně budou mít hráči účastnící se sobotního turnaje slevu 50 Kč (tj. 50 %!) ze startovného v nedělním bleskovém turnaji. Snad naše snaha zapojit do „Putovního poháru Makkabi“ vyšší počet okresních hráčů nezůstane bez odezvy!

Souběžně s „Pohárem TOPNET“ se odehraje také „Pohárek TOPNET“, určený všem mladým hráčům, bez ohledu na výkonnost. Start v turnaji je zdarma, naopak cenu si odnese každý účastník. Pro nejlepší jsou navíc připraveny diplomy a vítěz si odnese i pohár. Doprovod může startovat v okresním turnaji „O putovní pohár TOPNET“.

Snad tento stručný úvod stačí. Další informace budou postupně doplňovány. Máte-li neodkladné otázky, nebojte se využít diskuzi pod článkem. Také propozice „Putovního poháru Makkabi“ (pdf) jsou konečné a můžete se začít směle hlásit :-D.

Těšíme se na vaši účast!