Rubriky
Ligy/přebory

Slavia Boskovice „A“ – Slavia Boskovice „B“

V 1. kole KPIIA jsme přivítali v domácí restauraci Slavia naše Béčko alias Letovice. Náš mančaft bude bojovat o udržení v soutěži, soupeř naopak o mety nejvyšší a dle toho se odvíjel zápas.

Matador Béčka Miroslav Prudil přehrál bez problémů našeho jelimánka Alberta Jandu, který hned v zahájení přišel o střelce. Na dva nula pro hosty zavěsil šéf Letovic František Kulhavý v partii s Vlastimilem Maděryčem. František v pěkné partii zamezil soupeři rochovat a zesilováním pozice přivodil Vlastimilovi neřešitelné problémy.

Tedy 0:2 a další partii vyhráli opět „hosté“. Filip Dvořáček po zisku pěšce udolal ve věžové koncovce Tomáše Marcikána. Vzápětí Pavel Hubený akceptoval nabídku remis Pavla Loubala a prohrávali jsme 0,5:3,5.

Radek Walletzký v partii s Radkem Trmačem přišel o pěšce, ale po dlouhém boji se soupeři shodli na remíze, obdobně jako Karel Zapletal s Honzem Havlem. Honza Zemánek odolal vynikající hře letovické jedničky – Martina Handla a zaknihoval další remis.

Nejdelší partii hráli náš talent Vojta Ochmanský s kápem soupeře Jirkem Markem. Jirka měl silný útok v kterém nepokračoval přesně, Vojta se zkonsolidoval, ale po chybě přešel do koncovky V, J a dva pěšci proti 2V. Jirka zkušeně partii dovedl do vítězného konce a zápas ukončil.

 

1 komentář u „Slavia Boskovice „A“ – Slavia Boskovice „B““

Tak černé bych to neviděl 🙂 tým A má v kpII na to umístit se v horní polovině tabulky. Jen bohužel 4 silní hráči že základu v prvním kole nemohli hrát. Ale Letovicím to samozřejmě přejeme 🙂

Komentáře nejsou povoleny.