Rubriky
Domácí Mládež Turnaje

Zahajuje oddílový přebor

V říjnu startuje druhý ročník oddílového přeboru ve vážném šachu. Přihlášeno je 13 hráčů, což znamená 13 kol systémem „každý s každým“. Všechna kola by měla být odehrána v průběhu října až února s možností dohrávek během března.

Úvodem

Z loňských medailistů se zúčastní pouze Milan Boháček. Pavel Hubený ani Ladislav Petr se letos do hry nezapojí. Jediným nováčkem je Miroslav Veselý, jinak je startovní listina shodná s předchozím ročníkem. Veškeré podrobnosti k turnaji lze nalézt v databázi Chess-Results.

Propozice

Oddílový přebor Makkabi Boskovice ve vážném šachu pro sezónu 2011/12 se hraje v období říjen 2011 – duben 2012, systémem „každý s každým“ (celkem 13 kol) a tempem 2×60 minut. Soutěž bude započtena na LOK ČR k 5.5.2012. Vzhledem k tomu platí povinnost partie řádně zapisovat!

Hraje se v rámci pravidelných tréninků každý čtvrtek od 19:00 v restauraci Makkabi. Po individuální domluvě je možno partie sehrát i mimo stanovený termín.

2 reakce na „Zahajuje oddílový přebor“

Při pohledu na startovní listinu doufám, že Milanovi cestu k vylepšení loňského výsledku někdo zkomplikuje. A taky, že Filip zúročí loňské zkušenosti, odpoutá se od posledního místa a naběhne mu ELO.

No, já myslím, že potíží bude dost a dost :lol:. Škoda, že nehraje víc hráčů z klubové „špičky“…

Komentáře nejsou povoleny.